Wij blijven de hele zomer open

Alles op voorraad
Professioneel advies
Zeer uitgebreid assortiment

Met het startpakket van BMS Wijndepot is het mogelijk om thuis zelf wijn te maken. Als je dit pakket bestelt, ontvang je al het nodige materiaal voor het maken van een heerlijke, huisgemaakte wijn. Als echte wijnliefhebber moet je dit zeker eens geprobeerd hebben! Bekijk gerust het assortiment in onze webshop en ontdek wat wij jou allemaal aanbieden. Want zelf gemaakt, dat smaakt altijd beter!

Een compleet startpakket om zelf wijn te maken

Als je een lekkere huisgemaakte wijn wilt maken, heb je natuurlijk kwaliteitsvolle ingrediënten en het juiste materiaal nodig. Met ons startpakket is wijn maken verrassend eenvoudig, aangezien wij het nodige materiaal aanleveren waarmee je meteen van start kan gaan. Zo bevat het pakket onder andere een neteldoek, hydrometer, maatglas, trechter met zeef, gist, een boek en nog veel meer. Vergeet echter niet dat het startpakket geen gistingsfles bevat! Deze dien je nog apart bij te bestellen. Ben je geen wijndrinker? Dan is het startpakket voor bier brouwen misschien meer jouw ding!

Schaf vandaag nog een startpakket aan

Als je van plan bent om het startpakket voor het maken van huisgemaakte wijn aan te schaffen, dan ontvang je van ons al het materiaal dat je nodig hebt. Twijfel dus niet langer en plaats vandaag nog een bestelling in onze webshop. Heb je vragen over de inhoud het pakket? Dan bereik je ons telefonisch via 056 71 46 65, maar het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar order@bmswijndepot.com of om het contactformulier in te vullen. Wij staan voor je klaar met professioneel advies.