Wij blijven de hele zomer open

Alles op voorraad
Professioneel advies
Zeer uitgebreid assortiment

Hét startpakket om wijn mee te maken

Met het startpakket, inclusief de nodige ingrediënten en benodigdheden die je bij BMS Wijndepot kunt kopen, is het mogelijk om thuis zelf wijn te maken. Als je dit pakket bestelt, ontvang je al het nodige materiaal en de juiste ingrediënten voor het maken van een heerlijke, huisgemaakte wijn. Als echte wijnliefhebber moet je dit zeker eens geprobeerd hebben! Bekijk gerust het assortiment in onze webshop en ontdek wat wij jou allemaal aanbieden. Want zelf gemaakt, dat smaakt altijd beter! Wacht dus niet langer met het kopen van alle ingrediënten en benodigdheden en start met zelf je wijn te maken!

Een compleet startpakket met de benodigdheden om zelf wijn te maken

Hou je op tijd en stond van een heerlijk glaasje witte, rode of roséwijn? Dan moet je echt eens proberen om dit zelf te maken. Als je een lekkere huisgemaakte wijn wilt maken, moet je natuurlijk wel kwaliteitsvolle ingrediënten en de juiste benodigdheden kopen. Met ons startpakket is wijn maken verrassend eenvoudig, aangezien wij het nodige materiaal aanleveren waarmee je meteen van start kan gaan. Zo bevat het pakket onder andere een neteldoek, hydrometer, maatglas, trechter met zeef, gist, een boek en nog veel meer. Je kunt met dit materiaal dus meteen je eigen wijn maken! Vergeet echter niet dat het startpakket geen gistingsfles bevat. Deze dien je nog apart bij te bestellen. Ben je geen wijndrinker? Dan is het startpakket voor bier brouwen misschien meer jouw ding!

Schaf vandaag nog een startpakket aan en maak je eigen wijn

Als je van plan bent om het startpakket voor het maken van huisgemaakte wijn aan te schaffen, dan ontvang je van ons al het materiaal dat je nodig hebt. Twijfel dus niet langer en plaats vandaag nog een bestelling in onze webshop. Heb je vragen over de inhoud het pakket? Dan bereik je ons telefonisch via 056 71 46 65. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar order@bmswijndepot.com of om het contactformulier in te vullen. Wij staan voor je klaar met professioneel advies en geven je graag meer informatie over de benodigdheden en ingrediënten die je zeker moet kopen als je zelf wijn wilt maken.