Wij blijven de hele zomer open

Alles op voorraad
Professioneel advies
Zeer uitgebreid assortiment

Bier brouwen met het juiste materiaal

Bier brouwen op een efficiënte manier kan alleen maar met professioneel materiaal en de juiste grondstoffen. Bij BMS Wijndepot, een professionele klein- en groothandel, vind je een pakket waarmee je thuis zelf bier kunt brouwen. Dit is helemaal niet zo moeilijk, en je bent creatief en artisanaal bezig. Weet je al welk bier je wilt maken met ons startpakket? Of ben je er nog niet uit? In dat geval staan onze medewerkers te allen tijde voor je klaar!

Je eigen heerlijke bier brouwen met professioneel materiaal

Wil je weten of er een echte meesterbrouwer in jezelf schuilt? Bestel dan ons startpakket voor het maken van bier en begin met experimenteren. Dankzij ons professioneel materiaal en de juiste grondstoffen uit het pakket, was zelf bier brouwen nog nooit zo eenvoudig. Bier brouwen vraagt echter wel om een portie geduld, aangezien het soms tot een maand kan duren vooraleer je het bier kunt drinken. In het startpakket zitten onder andere volgende producten voor het maken van bier:

  • Gistingsvat
  • Hydrometer met maatglas
  • Kroonkurkapparaat
  • Kroonkurken
  • Graanmolen
  • Wortkoeler

Let er wel op dat het startpakket voor het maken van bier zonder bierkit geleverd wordt. Dit moet je nog extra bijstellen.

Bestel meteen een startpakket voor het maken van bier

Wil je zelf jouw eigen bier brouwen met professioneel materiaal en de beste grondstoffen uit een pakket? Dan ben je bij BMS Wijndepot aan het juiste adres. In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt om een echte bierbrouwer te worden. Ontdek dus snel ons aanbod, bestel een startpakket voor het maken van bier en ga meteen aan de slag. Heb je vragen of opmerkingen? Of heb je hulp nodig bij het plaatsen van een bestelling? Bel dan naar 056 71 46 65, stuur een e-mail naar order@bmswijndepot.com of vul het contactformulier in. Onze ervaren medewerkers staan voor je klaar met gedegen advies op maat over het benodigde materiaal en de juiste grondstoffen voor het brouwen van bier. Uiteraard vind je in onze webshop nog verschillende andere startpakketten en producten terug, zoals een startpakket voor een herborist en kwalitatieve inmaakpotten.