Wij blijven de hele zomer open

Alles op voorraad
Professioneel advies
Zeer uitgebreid assortiment

Bier brouwen met het juiste materiaal

Bier brouwen op een efficiënte manier kan alleen maar met professioneel materiaal en de juiste grondstoffen. Bij BMS Wijndepot, een professionele klein- en groothandel, vind je een pakket waarmee je thuis zelf bier kunt brouwen. Dankzij dit startpakket is bier maken helemaal niet zo moeilijk en je bent creatief en artisanaal bezig. Weet je al welk bier je wilt maken met ons startpakket? Of ben je er nog niet uit? In dat geval staan onze medewerkers je te allen tijde bij met advies op maat! Hoe dan ook: met ons pakket is zelf bier brouwen een fluitje van een cent.

Je eigen heerlijke bier brouwen met professioneel materiaal

Wil je weten of er een echte meesterbrouwer in jezelf schuilt? Bestel dan ons startpakket voor het maken van bier en begin met zelf bier te brouwen. Dankzij ons professioneel materiaal en de juiste grondstoffen uit het pakket, was zelf bier brouwen nog nooit zo eenvoudig. Bier brouwen vraagt echter wel om een portie geduld, aangezien het soms tot een maand kan duren vooraleer je het bier kunt drinken. In het startpakket zitten onder andere volgende producten voor het maken van bier:

  • Gistingsvat
  • Hydrometer met maatglas
  • Kroonkurkapparaat
  • Kroonkurken
  • Graanmolen
  • Wortkoeler

Let er wel op dat het startpakket voor het maken van bier zonder bierkit geleverd wordt. Dit moet je nog extra bijstellen, maar dan beschik je wel over een compleet pakket om zelf bier te brouwen.

Bestel meteen een startpakket voor het maken van bier

Wil je zelf jouw eigen bier brouwen met professioneel materiaal en de beste grondstoffen uit een pakket? Dan zit je goed bij BMS Wijndepot. In onze webshop vind je alles wat je nodig hebt om een echte bierbrouwer te worden. Ontdek dus snel ons aanbod, bestel een startpakket voor het maken van bier en ga meteen aan de slag. Heb je vragen of opmerkingen? Bel dan naar 056 71 46 65, stuur een e-mail naar order@bmswijndepot.com of vul het contactformulier in. Onze ervaren medewerkers vertellen je graag meer over het benodigde materiaal en de juiste grondstoffen voor het brouwen van bier. Uiteraard vind je bij ons nog verschillende andere startpakketten en producten terug, zoals een startpakket voor een herborist en kwalitatieve inmaakpotten.